Acties!

bij Wellness Ridderkerk

Wilt u genieten van een voordelig dagje bij Wellness Ridderkerk? Profiteer nu van onze tijdelijke seizoensacties, kortingen op bestaande arrangementen en behandelingen of andere leuke acties. Een volledig verzorgde dag of avond wellness hoeft niet duur te zijn!

Warm Winter Arrangement

• Warm Welkom (ontvangst met koffie of thee en lekkers)
  • Onbeperkt gebruik van alle saunafaciliteiten
  • Onbeperkt gebruik van heerlijk geurend scrubzout
  • Mogelijkheid tot deelname aan diverse opgiet rituelen (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Wellness Lunch
  • All-in One massage (Een behandeling van 45 minuten die bestaat  uit een ontspannende rug- schouder- nekmassage gevolgd door een gezichtsmassage en hoofdhuidmassage incl. haarmasker.)

€ 69,50 p.p.*

Mineral Detox Behandeling

Deze mooie gezichtsbehandeling heeft een preventieve werking tegen huidveroudering en een anti-oxiderende werking. De behandeling neutraliseert de dagelijkse vervuiling van de huid en wist tekenen van vermoeidheid uit. Tevens wordt de natuurlijke bescherming van de huid versterkt tegen dagelijkse stressfactoren. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.
Duur van de behandeling is 55 minuten

van € 59,00

Voor € 45,00 p.p.*

Als u ter ondersteuning van de behandeling de Mineral Radiance dag- & nachtcrème aanschaft ontvangt u een cadeaubon voor een gratis Detox Time City Treatment t.w.v. € 25,00!

Voorwaarden: Reserveren gewenst, Deze aanbieding is geldig t/m 30-11-2018.

Winter Sauna Actie

Samen naar de Sauna voor de prijs van 1

50% korting als je samen gebruikt maakt van onze faciliteiten.
€ 12,50 p/p.

WINTER SPECIAL

Aanvullende behandelingen

Winter Sensation (25 minuten)

Een ontspanningsmassage voor het gehele lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van heerlijk geurende warme olie.

All-in One massage (45 minuten)

Een ontspannende behandeling inclusief een massage van de rug- schouder- en nek gevolgd door een heerlijke gezichtsmassage met daarna hoofdhuidmassage en verzorgend haarmasker.

Zelfverwarmende zeekleipakking voor de rug

incl. hoofdhuidmassage & haarmasker (25 minuten)
Een ontspannende behandeling waarbij de zeeklei warm wordt als hij aangebracht wordt en daarbij de afvalstoffen uit de rug afvoert, tijdens de pakking krijgt u een ontspannende hoofdhuidmassage & haarmasker.

Dieptereiniging van het gezicht (25 minuten)

Een reinigende behandeling waarbij onzuiverheden worden verwijderd.

Candlelight voetmassage de Luxe (25 minuten)

Een ontspannende behandeling  met een peeling van de voeten voor het verwijderen van de dode huidcellen gevolg door een ontspannende voetmassage met warme olie.