Acties!

bij Wellness Ridderkerk

Wilt u genieten van een voordelig dagje bij Wellness Ridderkerk? Profiteer nu van onze tijdelijke seizoensacties, kortingen op bestaande arrangementen en behandelingen of andere leuke acties. Een volledig verzorgde dag of avond wellness hoeft niet duur te zijn!

N-Joy spring Arrangement

• Warm Welkom (ontvangst met koffie of thee en lekkers)
  • Rondleiding door onze gastvrouw of gastheer
  • Onbeperkt gebruik van alle saunafaciliteiten
  • Onbeperkt gebruik van heerlijk geurend scrubzout
  • Mogelijkheid tot deelname aan diverse opgiet rituelen (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Wellness Lunch of Plat du Chef
  • Spa body Relax Treatment (Een zeer ontspannende behandeling van 55 minuten incl. een peeling, ontspannende massage van de rug gevolgd door een zelfverwarmende zeeklei rugpakking, tijdens de rugpakking krijgt u een heerlijke hoofdhuidmassage incl. haarmasker)

€ 72,50 p.p. *

* Prijs is per persoon en geldig t/m 31-05-2018 op basis van beschikbaarheid. Badjas, handdoeken en slippers zijn niet inbegrepen. Deze kunt u huren of zelf meenemen. Het arrangement is niet geldig in combinatie met badenkaarten, overige acties en/of  aanbiedingen. Op dit arrangement kunt u geen kortingsbonnen inleveren.- Reserveren verplicht.

Microdermabrasie actie

Microdermabrasie is een dieptepeeling, waarbij met behulp van fijne microkristallen de bovenste fijne huidlaag wordt verwijderd. Hierdoor komt er een nieuwe huid tevoorschijn die voedingsstoffen goed kan opnemen. De huid wordt gestimuleerd om zich te vernieuwen en te verjongen. Het doel is een jongere, frissere en stralendere huid. De behandeling wordt vaak ingezet bij mensen met acne, grove poriën, huidveroudering en pigmentvlekken.

Deze aanbieding is geldig t/m 31-05-2018. Reserveren van deze behandeling is verplicht.

Van € 59,50
Voor
€ 39,50 p.p.

SAUNA AANBIEDING

Lentetarief

€ 15,00 p.p.*

10-ritten saunakaart

€ 90,00 p.p.**
* Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 31-05-2018 en geldt niet in combinatie met overige acties en/of aanbiedingen.
**  Deze aanbieding is geldig t/m 31-05-2018 en geldt niet in combinatie met overige acties en/of aanbiedingen. De badenkaart is 1 jaar geldig na aankoopdatum en mag met maximaal 2 personen gebruikt worden.

LENTE SPECIALS

Aanvullende behandelingen

Spring Sensation (25 minuten)

Een ontspanningsmassage voor het gehele lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van heerlijk geurende warme olie.

Ahava bodypeeling incl. naverzorging (25 minuten)

De ontspannende behandeling die aanvangt met een heerlijke AHAVA scrub voor het verwijderen van de dode huidcellen gevolgd door het inmasseren van een verzorgende AHAVA bodycream.

Dieptereiniging van het gezicht
(25 minuten)

De huid wordt intensief gereinigd d.m.v. het verwijderen van onzuiverheden.

Brow Bar (25 minuten)

De wenkbrauwen worden perfect gestyled d.m.v. wax, epileren en verven.

Treat your Feet (25 minuten)

Een heerlijke behandeling voor de voeten die aanvangt met een scrub voor de voeten voor het verwijderen van dode huidcellen gevolgd door een ontspannende voetmassage met een verzorgende crème.

* Tegen bijbetaling van € 7,50 is deze behandeling uit te breiden met het lakken van de teennagels
Prijs is per persoon en geldig t/m 31-05-2018 op basis van beschikbaarheid.