Acties!

bij Wellness Ridderkerk

Wilt u genieten van een voordelig dagje bij Wellness Ridderkerk? Profiteer nu van onze tijdelijke seizoensacties, kortingen op bestaande arrangementen en behandelingen of andere leuke acties. Een volledig verzorgde dag of avond wellness hoeft niet duur te zijn!

Heerlijk Herfst Arrangement

• Warm Welkom (ontvangst met koffie of thee en lekkers)
  • Onbeperkt gebruik van alle saunafaciliteiten
  • Onbeperkt gebruik van heerlijk geurend scrubzout
  • Mogelijkheid tot deelname aan diverse opgiet rituelen (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Wellness Lunch
  • All-in One massage (Een behandeling van 45 minuten die bestaat  uit een ontspannende rug- schouder- nekmassage gevolgd door een gezichtsmassage en hoofdhuidmassage incl. haarmasker.)

€ 69,50 p.p.*

Mineral Detox Behandeling

Deze mooie gezichtsbehandeling heeft een preventieve werking tegen huidveroudering en een anti-oxiderende werking. De behandeling neutraliseert de dagelijkse vervuiling van de huid en wist tekenen van vermoeidheid uit. Tevens wordt de natuurlijke bescherming van de huid versterkt tegen dagelijkse stressfactoren. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.
Duur van de behandeling is 55 minuten

van € 59,00

Voor € 45,00 p.p.*

Als u ter ondersteuning van de behandeling de Mineral Radiance dag- & nachtcrème aanschaft ontvangt u een cadeaubon voor een gratis Detox Time City Treatment t.w.v. € 25,00!

Voorwaarden: Reserveren gewenst, Deze aanbieding is geldig t/m 30-11-2018.

Herfst actie!

Deze herfst “Samen naar de Sauna voor de prijs van 1”

50% korting als je samen gebruikt maakt van onze faciliteiten, dit houdt in € 12,50 p/p

Voorwaarden: Deze actie is geldig t/m 30-11-2018. Reserveren verplicht.

HERFST SPECIAL

Aanvullende behandelingen

Herfst Sensation (25 minuten)

De ontspannende massagebehandeling voor het gehele lichaam met een heerlijk geurende warme vanille olie.

Choco Visage (25 minuten)

Een ontspannende behandeling op basis van cacao. Door de samenwerking van de waardevolle ingrediënten heeft deze gezichtsbehandeling een ontgiftende, ontstekingsremmende, vitaliserende en verstevigende werking.

Ahava Mud Body Treatment (25 minuten)

Een heerlijke scrub van de rug, gevolgd door een mudmask. Tijdens het mudmask worden de benen gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een AHAVA bodylotion

Hand- of Voet Relax Treatment (25 minuten)

Een heerlijke behandeling voor uw handen of voeten. Het liquid salt zorgt voor het verwijderen van de dode huidcellen en geeft de huid een hydraterende boost. Daarna volgt er een peeling met een heerlijke butter scrub gevolgd door een massage van de handen of voeten. De behandeling wordt afgerond met een huidverzorgende hand- of voetcrème.