Acties!

bij Wellness Ridderkerk

Wilt u genieten van een voordelig dagje bij Wellness Ridderkerk? Profiteer nu van onze tijdelijke seizoensacties, kortingen op bestaande arrangementen en behandelingen of andere leuke acties. Een volledig verzorgde dag of avond wellness hoeft niet duur te zijn!

Summertime Arrangement

• De gehele dag genieten van alle saunafaciliteiten
  • Verfrissend welkomstdrankje
  • Onbeperkt gebruik van heerlijk geurend scrubzout
  • Mogelijkheid tot deelname aan diverse opgiet-rituelen
  • Hot & Cold Stone massage (behandeling van 25 minuten). Een ontspannende massage uitgevoerd met warme en gekoelde basalt stenen en een heerlijk geurende olie.

€ 39,50 p.p. *

* Het Summertime Arrangement is te reserveren van juni t/m september 2018. Op dit arrangement kunnen geen actie- en/of kortingsbonnen worden ingeleverd.
acties1.png

Beauty before age uplift treatment

Deze behandeling is specifiek geformuleerd om huidverouderingsverschijnselen te verminderen en heeft verstevigende en egaliserende eigenschappen. Het sheetmasker wat in de behandeling gebruikt wordt is verrijkt met Goji bessen, een superfood rijk aan vitaminen, hyaluronzuur en antioxidanten. De verzorgende werking is direct voelbaar en geeft een vernieuwende, jeugdige uitstraling! Duur van de behandeling is 45 minuten.

Als u ter ondersteuning van de behandeling de Extreme Firming Day Cream aanschaft, ontvangt u een Extreme Firming Eye Cream t.w.v. € 47,00 GRATIS!

€ 45,00 p.p.*
* Geldig vanaf 01-06-2018 t/m 31-09-2018 op basis van beschikbaarheid.

Zomer Aanbieding

10-badenkaart

€ 75,00 p.p.*

Samen naar de Sauna

€ 15,00 p.p.**
* Deze actie is geldig t/m 30-09-2018. Badenkaart is één jaar geldig na aankoopdatum. Maximaal 2 personen op de badenkaart.
**  Deze actie is geldig in juli & augustus 2018 en uitsluitend te reserveren met
2 personen.

ZOMER SPECIALS

Aanvullende behandelingen

Summer Sensation met Lemon grass olie (25 minuten)

Een ontspanningsmassage voor het gehele lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van heerlijk geurende warme olie.

Ahava bodypeeling incl. naverzorging (25 minuten)

De ontspannende behandeling die aanvangt met een heerlijke AHAVA scrub voor het verwijderen van de dode huidcellen gevolgd door het inmasseren van een verzorgende AHAVA bodylotion.

Hot & Cold Stone Massage (25 minuten)

Heerlijke ontspanningsmassage met verwarmde en gekoelde basaltstenen.
€ 25,00

Treat your Feet (25 minuten)

Een heerlijke behandeling voor de voeten die aanvangt met een scrub voor de voeten voor het verwijderen van dode huidcellen gevolgd door een ontspannende voetmassage met een verzorgende crème.
€ 25,00*
*Tegen bijbetaling van € 15,00 is deze behandeling uit te breiden met een gellac op de teennagels

Gezichtsmassage & hoofdhuidmassage (25 minuten)

Heerlijke ontspannende massage van gezicht, decolleté en hoofdhuid inclusief haarmasker.

Happy Feet

Pedicurebehandeling & Gellac
van € 47,50 nu voor € 42,50

SMOOTH SUMMER Hars Arrangement 1

Harsen van gehele benen, bikinilijn en oksels
van € 69,50 nu voor € 59,50

SMOOTH SUMMER Hars Arrangement 2

Harsen van onderbenen, bikinilijn OF oksels
van € 41,00 nu voor € 35,00

AHAVA CADEAU

Bij aanschaf van 3 AHAVA producten krijgt u een heerlijke AHAVA City Facial t.w.v. € 25,00 cadeau! (m.u.v. single shots)

Prijs is per persoon en geldig vanaf 01-06-2018 t/m 31-09-2018 op basis van beschikbaarheid.