Cadeaubon geven

Verwen iemand uit uw omgeving met een heerlijke dag sauna, een ontspannende behandeling of een compleet verzorgd arrangement. De cadeaubon van Wellness Ridderkerk is leuk om te geven met een verjaardag, speciale gelegenheid, bruiloft, vaderdag, moederdag, Kerst, Sinterklaas of gewoon zomaar.

Het bestellen van cadeaubonnen gaat als volgt :

Per mail :
U kunt door middel van een e-mail naar info@wellnessridderkerk.nl uw bestelling doorgeven, uw mail wordt bevestigd en u wordt op de hoogte gesteld van het te betalen bedrag. U kunt vervolgens de betaling overmaken op
rekeningnummer 57.51.798 (ING) van Thermen Ridderkerk B.V.

Telefonisch :
U kunt ons bellen 0180-432833, en uw bestelling doorgeven, u hoort van ons het te betalen bedrag wat u kunt overmaken op rekeningnummer 57.51.798 (ING) van Thermen Ridderkerk B.V.

Zodra wij het bedrag ontvangen hebben zenden wij de cadeaubon naar u toe.

Een cadeaubon van Wellness Ridderkerk....Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Cadeaubon Wellness