Huisregels

van Wellness Ridderkerk
Om elke gast ‘een korte vakantie naast de deur’ optimaal te laten beleven, verzoeken wij u onze huisregels in acht te nemen.

• Het dragen van badkleding is niet toegestaan
  • In het restaurant, de rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas en slippers verplicht. Deze zijn ook bij ons te huur.

• Douchen is verplicht alvorens de baden, sauna's, stoombaden en andere faciliteiten te gebruiken. Na gebruik van een warme ruimte is opnieuw douchen verplicht alvorens van een bad gebruik te maken.

• Zelf meegebrachte consumpties (eten en drinken) zijn niet toegestaan.
  • Het meenemen van glaswerk in natte ruimtes, sauna's, stoombaden en andere faciliteiten is niet toegestaan

• Het gebruik van een mobiele telefoon (electronische apparatuur) is uitsluitend bij de receptie toegestaan.

• Het maken van foto's of filmopnamen is ten strengste verboden.

• Storend gedrag, waaronder mede verstaan gewenste of ongewenste intimiteiten, is niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden kunnen door het personeel, direct na volledige betaling en zonder restitutie gesommeerd worden het pand te verlaten.

• Het bezet houden van ligbedden, banken en stoelen (buiten en binnen) zonder dat deze gebruikt worden is niet toegestaan.

• Bij gebruik van de saunafaciliteiten is het gebruik van een badjas, badlakens en slippers verplicht

• Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht in de droge/warme sauna’s plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten. Slippers zijn in de saunacabine’s niet toegestaan.

• Roken is in het gebouw niet toegestaan, met uitzondering van het overdekte rokersgedeelte op het dakterras.

• Waardevolle items kunnen worden achtergelaten in de afsluitbare lockers. Wellness Ridderkerk kan niet aansprakelijk worden gesteld bij eventuele vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen.

• Wellness Ridderkerk kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van letsel aan personen en/of schade aan goederen.

• Geen handdoeken achterlaten in de sauna of op de sauna kachels i.v.m. brandgevaar

• Bij het niet tijdig oftewel 24 uur voor uw afspraak annuleren, wijzigen of verzetten zijn wij genoodzaakt 50% van uw totale arrangement of behandeling(en) in rekening te brengen.

• Het gebruik van drugs en/of verdovende middelen zijn ten strengste verboden binnen Wellness Ridderkerk

• De directie behoudt zich het recht om een persoon toegang te weigeren of te ontzeggen.

• Tassen zijn niet toegestaan in het complex uitsluitend doorzichtige plactic tasjes te verkrijgen bij de receptie van Wellness Ridderkerk.
  • Na gebruik van het toilet dient gedoucht te worden met warm water en zeep.

• Het is niet toegestaan persoonlijke verzorging toe te passen zoals tanden poetsen, scheren, aanbrengen van gezichtsmaskers of manicure.

• Het is niet toegestaan een opgieting uit te voeren, geurende oliën, water of ijs op de saunakachels te gieten.
  • Het is niet toegestaan te springen of te duiken in de baden.

• Om alle gasten optimaal te laten ontspannen dienen de meeste faciliteiten in rust en stilte gebruikt te worden.

• Bij het plegen van een strafbaar feit wordt ten allen tijde de Politie ingeschakeld.
  • Indien u gebruik maakt van onze faciliteiten met één of meerdere contra-indicaties is dat geheel voor uw eigen risico.
Door gebruik te maken van onze voorzieningen verklaart u akkoord te gaan met onze huisregels