Geerlaan 27 b
Ridderkerk

Grotere kaart weergeven

Vanuit Rotterdam
Via A16 richting Dordrecht, na de van Brienenoord-brug   afslag (Ridderkerk, Zierikzee, Europoort), daarna borden Ridderkerk aanhouden. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf, dan bij de volgende verkeerslichten weer rechtsaf, de Populierenlaan op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor, u volgt dan de Populierenlaan. Neem de rotonde driekwart (de Burgemeester De Zeeuwstraat). Neem de derde afslag op de rotonde (de Geerlaan). Ga bij de volgende rotonde rechtdoor en sla direct rechts de ventweg in. Wellness Ridderkerk bevindt zich na 100 meter aan de rechterkant.

Vanuit Europoort
Via A15 richting Dordrecht, Utrecht, Nijmegen. Afrit 20 borden Ridderkerk, Capelle a/d IJssel aanhouden, daarna borden Ridderkerk aanhouden. Bij de eerste verkeerslichten rechtsaf, dan bij de volgende verkeerslichten weer rechtsaf, de Populierenlaan op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor, u volgt dan de Populierenlaan. Neem de rotonde drie kwart (de Burgemeester De Zeeuwstraat). Neem de derde afslag op de rotonde (de Geerlaan). Ga bij de volgende rotonde rechtdoor en sla direct rechts de ventweg in. Wellness Ridderkerk bevindt zich na 100 meter aan de rechterkant.

Vanuit Breda
Via A16 richting Rotterdam, de afslag Ridderkerk zuid, Gorinchem de A15 nemen en dan direct afrit 21 (Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk). Daarna borden Ridderkerk aanhouden, bij de 5de verkeerslichten linksaf, de Populierenlaan op. Vervolgens gaat u bij de volgende eerste verkeerslichten rechtdoor, u volgt dan de Populierenlaan. Neem de rotonde drie kwart (de Burgemeester De Zeeuwstraat). Neem de derde afslag op de rotonde (de Geerlaan). Ga bij de volgende rotonde rechtdoor en sla direct rechts de ventweg in. Wellness Ridderkerk bevindt zich na 100 meter aan de rechterkant.

Vanuit Gorinchem
Via A15 richting Rotterdam, na de Noordtunnel direct afrit 21 (Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk). Bij de eerste verkeerslichten linksaf, dan bij de eerste verkeerslichten rechtsaf daarna bij de 4de verkeerslichten linksaf, de Populierenlaan op. Vervolgens gaat u bij de volgende eerste verkeerslichten rechtdoor, u volgt dan de Populierenlaan. Neem de rotonde drie kwart (de Burgemeester De Zeeuwstraat). Neem de derde afslag op de rotonde (de Geerlaan). Ga bij de volgende rotonde rechtdoor en sla direct rechts de ventweg in. Wellness Ridderkerk bevindt zich na 100 meter aan de rechterkant.

Parkeren bij Wellness Ridderkerk

Maandag t/m zondag
Parkeren (gratis) in de omgeving van Wellness Ridderkerk, informeer bij onze receptioniste naar de mogelijkheden.

Openbaar vervoer

Wellness Ridderkerk is te bereiken met Qbuzz en/of Connexxion buslijn 143, 144 en 146, vanaf metrostation Rotterdam-Zuidplein. Ook bestaat de mogelijkheid om met de trein naar Station Rotterdam- Lombardijen te reizen en dan buslijn 143 van Connexxion te nemen.

Voor een persoonlijke route omschrijving met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar de volgende website: http://www.9292ov.nl/