Spaarkaart

Sparen voor korting bij Wellness Ridderkerk!
De spaarkaart is tegen betaling van € 2,50 te verkrijgen bij de receptie van Wellness Ridderkerk. U ontvangt dat van ons uw eerste 25 punten (t.w.v. € 25,00) cadeau.
Bij iedere euro die u bij ons afrekent ontvangt u 1 punt op uw kaart (1 euro = 1 punt). U kunt de punten verzilveren vanaf 100 punten. Bij iedere volgende 100 punten kunt u de kaart inzetten en u kunt tot maximaal 500 punten verzilveren.
  • 100 punten = € 5,00
  • 200 punten = € 10,00
  • 300 punten = € 15,00
  • 400 punten = € 20,00
  • 500 punten = € 25,00 (het maximaal aantal punten wat verzilverd kan worden)

Voorwaarden

• De spaarkaart blijft onbeperkt geldig en als u de punten verzilverd heeft kunt u gewoon weer opnieuw beginnen met sparen.
  • De spaarkaart kunt u verzilveren met korting onze sauna entree, behandelingen, producten en onze horeca.
  • De spaarkaart is niet inwisselbaar voor contanten en is uitsluitend te gebruiken bij Wellness Ridderkerk.

Saldo checken