foto Ervaren Horecamedewerk (st) er [full time / part time] Ervaren Horecamedewerk (st) er [full time / part time]

 

Wellness Ridderkerk is per direct op zoek naar een:

Ervaren Horecamedewerk (st) er [full time / part time]

Wat vragen Wij:

- Een uitstekende Beheersing van de Nederlandse taal; 
- Recente Werkervaring op horecagebied; 
- In teamverband en zelfstandig Kunnen werken; 
- In staat om in wissel- en weekenddiensten te werken   
(zowel Ochtend, middag, avond]

Alleen Kandidaten met bovengenoemde criteria Worden in Behandeling genomen.

Interesse? 
Voel jij je aangesproken Deur deze vacature? We ontvangen Graag je motivatie en Curriculum Vitae. Reageer Snel via helene@wellnessridderkerk.nl tav mevrouw S. Bouwer!

foto Sauna medewerk(st)er Sauna medewerk(st)er

Wellness Ridderkerk is per 01-08-2017 op zoek naar een;

Sauna Medewerker (fulltime / parttime)

Functieomschrijving:
Als medewerk(st)er saunaplein voorzie je de gasten van de nodige informatie. Je bent het aanspreekpunt van onze gasten. Je geeft rondleidingen aan gasten die voor het eerst onze Wellness bezoeken.
Tevens zorg je ervoor dat dat de faciliteiten van onze thermen volgens onze hoge kwaliteitsnormen schoon zijn en blijven. Je houdt toezicht en zorgt ervoor dat onze huisregels nageleefd worden, waardoor al onze gasten een prettig verblijf hebben bij Wellness Ridderkerk. Als saunamedewerker verzorg je ook de opgietingen (Aufguss). Je bent verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en verzorging van de opgieting aan onze gasten. Je draagt zorg voor een goede begeleiding aan onze gasten tijdens en na de opgieting. De werktijden zijn tussen 09.00-23.30 uur.

Functie eisen:
• Je bent gastvrij en representatief
• Je werkt zelfstandig en bent assertief
• Je hebt affiniteit met saunabezoek
• Je beschikt over een BHV diploma
• Je hebt een flexibele houding; je werkt in wisselende diensten en bent in de weekenden, avonden en feestdagen beschikbaar
• Bestand tegen werkdruk
• Wonend in de omgeving van Ridderkerk

Herken je jezelf in deze functie-eisen? Mail je motivatie met CV en recente foto naar helene@wellnessridderkerk.nl t.a.v. Helene Kamerman
Acquisitie n.a.v. de procedure is niet gewenst

 

foto Zelfstandig werkend kok (Fulltime) Zelfstandig werkend kok (Fulltime)

 

Functieprofiel
Als Zelfstandig Werkend Kok verzorg je samen met je collega's de lunches en diners. Je stelt mede de gerechten samen en werkt met dagverse producten. Dagelijks plan je de werkzaamheden en zorg je ervoor dat er voldoende voorraad is. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de hygiëne en maak je de werkomgeving schoon.

Wat vragen wij
Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding en hebt ruime ervaring. Je bent bekend met HACCP codes en hygiëne reglementen. Je bent gastgericht, sociaal- en communicatief vaardig, flexibel inzetbaar, doelgericht en kostenbewust. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van het bedrijf en ons product.
Je hebt geen moeite met onregelmatige tijden, het werken in weekenden en op feestdagen. Je kunt goed omgaan met werkdruk en veranderingen.

Wat bieden wij
Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie.

Interesse?
Voel jij je aangesproken door deze vacature? We ontvangen graag je motivatie en Curriculum Vitae. Reageer snel middels helene@wellnessridderkerk.nl t.a.v. Mw. C.C.J. van der Voorde.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld